Foto: Maria Vatne Fotografi.

Foto: Maria Vatne Fotografi.

Jeg er en 30 år gammel kvinne som opprinnelig er født og oppvokst ovenfor polarsirkelen. Der sola aldri er under horisonten om sommeren, og aldri står opp om vinteren. Oppveksten i det hardføre klimaet i Nord-Norge har gitt meg en sterk forkjærlighet til folk, natur og det folkelige. Nå bor jeg på østlandet, nærmere bestemt Horten, der jeg er gift med verdens fineste mann. Jeg er utdannet historiker fra Høgskolen i Sør-Øst Norge og Universitetet i Oslo, men er også snart ferdig utdannet lektor. Jeg jobber som lærer, og trives bedre med det enn noe annet i verden. Min spisskompetanse er historieformidling, og jeg elsker å skrive. Skriving, formidling og tekster fra hjertet har vært viktig for meg fra barndommen. Derfor blogger jeg. 

Inne på min blogg har jeg fokus på det jeg mener er nærhet til det ekte og autentiske. Jeg synes det er viktig med alle livets nyanser. Men jeg er også sterkt kritisk til det presset vi mennesker underlegger oss selv, så jeg har begynt prosessen mot et saktere og mer bevisst liv. Et liv der jeg blir flinkere til å senke skuldrene, tar vare på meg selv, naturen, de gode øyeblikkene og menneskene rundt. Dette har sitt utspring i mange år der jeg har slitt med meg selv, har vært i behandling og lært meg hvordan jeg skulle takle å leve med en psykisk lidelse. I 2016 mistet jeg også min far veldig brått, og etter å ha hatt et nært forhold til han hele livet, bærer nok mange av tekstene mine preg av at dette var en periode som forandret mange av perspektivene jeg har på livet mitt.

Per i dag er jeg erklært frisk, og vil gjerne dele av min erfaringsbaserte kunnskap. Jeg har troen på at vi kan leve liv med god livskvalitet selv om livet kan være vondt. Jeg er en høysensitiv og veldig følsom person, og derfor er tekstene mine ofte skrevet rett fra hjertet. 

Temaer jeg er opptatt av er:

- Mindfulness
- Slow living
- Selvutvikling & Egenkjærlighet
- Bærekraftig mat og hjemmedyrking
- Livets nyanser
- Å være kvinne

Her inne vil du finne tekster jeg har skrevet om disse temaene. De er skrevet med et ønske om bidra til ettertanke hos de som sliter litt med å finne sin plass, eller gir for mye av seg selv til andre, og for lite til seg selv.

Hvis du ønsker et samarbeid, vil ha annonseplass, eller bare vil sende meg en mail å si hei, kan du nå meg i kontaktskjemaet. Jeg elsker post, og jeg tar i mot de aller fleste henvendelser!

Velkommen skal du være, her inne hos meg. 

Klemmer fra Julianne. 

 

 

 
Navn *
Navn