2015.

Vi er allerede et godt stykke inn i 2015, men nyttårsforsetter skal gjelde hele året. Så da er det ikke feil å likevel ramse opp målene for de neste 11 månedene? Nyttårsforsetter skal være mange og små. For da er du nærmest garantert å oppfylle flere. Er ikke det en grei tommelfingerregel? _DSC0239

1. Jeg skal være mindre flink pike og mer gjennomsnittlig flink pike istedet. 2. Jeg skal drikke mer te. 3. Jeg skal fullføre bacheloren min og søke master (søknad innsendt i dag!). 4. Jeg skal innrede huset vårt med brukt, hjemmelaget og vintage. 5. Jeg skal kjøpe friske blomster til helgene. 6. Jeg skal ha fri flest mulige helger og planlegge minst mulige helger. 7. Jeg skal gi meg selv en klapp på skuldra litt oftere. 8. Jeg skal følge Per Fuglellis råd. 9. Jeg skal lage tapas minst en gang til folk jeg er glad i.

_DSC0112

10. Jeg skal prøve å ha Balder litt mindre i senga når Håvard er borte (vi får se hvor lenge det holder. Han er så lodden og varm. Balder altså). 11. Jeg skal være kreativ og innovativ. 12. Jeg skal lese bøker som ikke er faglitteratur. Jeg glemmer ofte at det finnes en verden utenfor akademia. 13. Jeg skal gå på topptur. 14. Jeg skal løpe mer i marka med Balder til sommeren når han blir ett år og mer utvokst. 15. Jeg skal lese færre rosablogger og heller abonnere på Morgenbladet. 16. Jeg skal fortsette å ringe hjem til familien så ofte som jeg kan. 17. Jeg skal gå oftere på biblioteket, eller på Kåre når de gjenåpner. 18. Fortsatt holde på de gode rutinene jeg har bygd meg opp over tid. 19. Jeg skal skrive masse. 20. Være mer obs på det som er fint i en hverdag hvor vi ofte minnes på det som er vondt.

_DSC1100 21. Jeg skal strikke og sy mer! 22. Jeg skal gå mer på step-timer. Rett og slett fordi jeg ikke klarer å holde følge, og jeg trenger en utfordring. 23. Jeg skal sette meg ned og lære meg hele denne sangen. Til nå kan jeg den bare halvveis. 24. Jeg skal dra på kulturhistorisk og naturhistorisk museum, og botanisk hage i Oslo. 25. Jeg skal reise (Praha i påsken). 26. Mer kjærestetid skal på timeplanen. 27. Jeg skal prioritere mer tid til hobbyene mine. 28. Jeg skal ikke love mer enn jeg klarer å holde. 29. Jeg skal kjøpe meg nye joggesko. 30. Jeg skal kjøpe meg ski så jeg også kan kose meg i løypa neste sesong.

Har du tenkt over dine mål for året?