_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

God helg!

http://youtu.be/OqBbAACVL84 Jeg tar helg med denne videoen fra Roma. Jeg stemmer med rop og skrik "JA!" til en slik nattklubb i Norge!

I helga skal jeg på hyttetur til Sandefjord, spise god mat og kose meg med den fine svigerfamilien min. Jeg skal legge bort hodebry og erstatte skolearbeid med hobbyarbeid og et lite glass vin. Så jeg logger av for et par dager og kobler ut. Jeg vil takke deg som titter inn her for at du ønsker å lese skribleriene mine og ønsker deg med rette en fantastisk helg! Enten du jobber eller har fri. Kos deg litt ekstra og husk å se etter de små, fine tingene som gjør hverdagen litt ekstra glamorøs!

God klem.

//Julianne//.

Weekend.

Kongsbergmarken 2015.