_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Angående kommentarfeltet.

De siste dagene har jeg vært nødt til å slette bortimot hundretalls spamkommentarer fra kommentarfeltene. Jeg har derfor ordnet det slik at kommentarer må godkjennes før publisering. Jeg tror kanskje jeg gjorde det slik at man må logge inn for å skrive også. Jeg er ikke så bevandret i denne teknologien, men jeg må foreløpig gjøre det slik til jeg får ordnet et bedre spamfilter! Bare så det er nevnt :) Klem fra Julianne.

Fine ting på en mandag.

Urtehage del 3: nye potter.