Fine ting på en mandag.

Mandag er her. Jeg forsov meg til toget og mistet en viktig forelesning. Så det ble hjemmekontor istedet. Men ingen vits å henge med hodet. Her er en liste over fine ting å glede seg over. 1. Det blir levert en pakke på døra i dag fra DHL med en skjorte fra sheinside. 2. Håvard sendte meg en melding med gode nyheter (mer om dette senere). 3. Denne funfacten om at Will Smith ikke bruker banneord i tekstene sine for å respektere bestemoren sin. 4. Denne videoen med Patti Smith: 5. Ranukler på bordet. 20150321-_DSC0644 6. Vite at vi drar til Praha om 9 dager. Ta gjerne i mot tips fra deg som har vært der! 7. Mappen med fine ting på pinterest som jeg kan glede meg over når hodet er litt trøtt på pensum. 8. Denne. Som det er mye sannhet i: e5de455bab983346ec580fbf1d55a0af 9. At Balder er ordentlig mammadalt, og helst vil ligge oppå meg når han skal sove. 10. At jeg bruker å sitte på Facetime med tantebarna mine flere gang i uka. 11. Vite at når vi planlegger middager for hele uka kan vi få 7 middager helt ned til 650,-. 12. Den nye Netflixserien Bloodline, som er helt fantastisk spennende, og til tross for innholdet får meg til å lengte etter hvite strender og krystallblått hav. 13. Dette liveopptaket med Melissa Horn og Lars Winnerback fra 2008 med en sang jeg elsker. 14. Vite at flere jeg kjenner har forlovet seg den siste tiden og at jeg skal være brudepike om noen måneder for en av mine beste venner. 15. Vite at det bare er fire dager igjen til helg.

Har du en fin start på uka?