BLÅ MANDAGS MORGEN

  Når du våkner om morgenen og griper fortvilet etter samboeren fordi du tror han har forlatt deg og kanskje ikke kommer tilbake, da har ikke drømmene vært snille med deg. Heldigvis var han tilstede og poengterte at det bare var en drøm. Dagen startet likevel ikke helt i min favør. Magen var verkende og jeg skjønte at det jeg trengte mest akkurat nå var en varm dusj og noe jeg kunne ta med meg tilbake under dyna. En litt blå mandag på vårt blå soverom.

20150607-_DSC0512

Hvis det er noe jeg har lært med årene er det at vi har lov å være litt ekstra snille med kroppene våre når denne tiden av måneden dukker opp. Kjøleskapet vårt er dessverre ganske tomt når mandagen kommer, men med litt kokosmelk, frosne frukt og bær ble det nok til en frokostsmoothie iallefall. Pukkateen og nyeste ELLE fikk også være med meg tilbake i senga.

20150607-_DSC0526

Den lille brukne nelliken fikk også være med. Man kaster ikke friske blomster når de kan gjøre en fin jobb som dekor.

20150607-_DSC0544

Vi har ikke lange tiden igjen her i leiligheten. I neste uke begynner vi å pakke ned alt. Så da er det bare å nyte den siste tiden vi har her i vårt sentrumsnære lille hjem. Det har sine fordeler å bo her vi bor nå, men hjelpe meg så godt det skal bli med to etasjer og en liten hage. Enn så lenge koser jeg meg her inne på vårt lille blå soverom. Mageverk til tross.

20150607-_DSC0546

Når magesmertene har gitt seg, med litt mer søvn og hvile forhåpentligvis, skal jeg ta turen bort på brukten og hente hengekøya jeg la av på torsdag. Jeg elsker den. Blomstrete og herlig. Håvard var litt mer skeptisk, men jeg har en visjon. Og er han lur får han stole på min dømmekraft. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker blomster eller bruktfunn. Det er dessuten en av de tingene jeg kommer til å savne mest å ha utenfor døra her: brukthandel som stadig får inn nye gjenstander og dagligvarebutikk. Fremover får vi litt lengre gåvei. Jaja, det er fordeler og ulemper med alt.

Nå skal jeg kose meg med smoothie og kanskje en liten film. Denne blå mandagen blir snart gul og fin. Fin ukestart ønskes til deg!

Ps: inntil jeg blir klok på det nye designet må man trykke seg inn på selve innlegget for å kommentere :) Smil!