_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

FREDAGSLISTA

20150716-_DSC0567 2  

1. Omorganisere huset. Det er utrolig hva en ny stol i stua kan føre til. 2. Grunne det andre soverommet som skal bli (og egentlig allerede er) gjesterom. 3. Selge flere møbler vi ikke får plass til. 4. Spise middag med svigers. 5. Spise middag med en venn. 6. Ha det bra.

EKTORP STOL

JUL HOS IKEA