EKTORP STOL

Dette huset er ikke så enkelt å innrede, har vi funnet ut. Plassen er betraktelig mye bedre enn vår forrige leilighet, men det viser seg at det meste vi hadde av møbler måtte byttes ut fordi planløsningen på huset gjorde at det alltid var "litt for stort" her, eller "litt for lite" der. I stua oppe kan vi ikke ha TV fordi den eneste veggen den kan henge på blir for nærme varmen fra peisen. I TV-stua nede er det akkurat for liten plass til å ha en hjørnesofa, og døra ut til hagen gjør at vi ikke finner en behagelig stol som kan stå ved siden av sofaen. Det gjør det vanskelig å invitere gjester over på filmkvelder. Dilemmaer. Men stua oppe har vi gjort til den "sosiale sonen". Her sitter vi når vi skal prate med hverandre og gjestene våre. Her er det ingen forstyrrende skjerm og peisen gjør at det blir lunt og fint og sitte med en tekopp, et glass vin eller en liten øl (som Håvard alltid drar inn som den ultimate kosen). Siden vi trengte mer sitteplass trengte vi også en ekstra lenestol. Så valget falgt på IKEAs Ektorp med Stenåsa hvit trekk. _DSC0995

 

Vi har allerede Le Grand Air treseter fra Decotique, og jeg ønsker meg tilhørende lenestol som heter Love Seat. Per nå er den litt for kostbar, så vi valgte å kombinere sofaen med stolen fra Ektorp serien. Personlig synes jeg det er litt kult å bryte opp og blande både stil og farge. Stenåsa hvit er et enkelt trekk og mer minemalistisk enn de andre trekkene fra Ektorpserien. Noe som gjorde at den passet bedre til sofaen enn de andre.

_DSC0999

 

Det blå pleddet er en gardinlengde fra Kid som jeg har klipt til. Jeg har latt kanten være da jeg liker uttrykket den får med den røffe kanten. Putetrekket er fra H&M, ullpleddet er også fra Kid.

_DSC1003

God lørdag, forresten. Håper dere har det bra? Vil avslutte dette innlegget med å utrekke en veldig stor takk til alle som tar seg tid til å kommentere her og på facebook. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg bemerker meg alle kommentarene og sender en stor klem i deres retning til alle kanter av landet, der dere kommer fra. Jeg setter stor pris på dere som tar dere tid til å skrive til meg. Håper dere fortsetter med det og dere er verdsatt! I dag skal vi spise middag med familie og generelt ta livet med ro. Det trengs i en hektisk hverdag. Ønsker dere en fin dag og en kjempefin helg. Klemmer fra meg.