MANDAGSLISTA UKE 46

Mandag er den dagen i uka der jeg har størst behov for å fokusere på det positive. Denne mandagen havner også på den tiden av måneden hvor humør og form ikke samarbeider. Denne uka er det også tre ting som står i fokus: Naturlig mat, ting som gir meg god-følelsen og masse selvutviklingsgreier. 1. Adele - Hello. Magi ut av en annen verden. 2. Jeg holder på å lage gelatinrik kraft av storfebein som skal brukes i supper, sauser, gryter og til og med drikkes. Jeg har lenge henvendt meg til Kraftmmmas ABC på kraftkoking og skal denne uka bruke ABC for å lage surdeigsstarter.  Noe jeg kjenner gjør meg litt smånervøs og gir meg prestasjonsangst. Oppskrift og oppdatering kommer! GRY_kraft-1024x682 3. Paleolivs nye podcast. Ingefær. podcastcover-1-1024x1024 4. Lady Gagas oppgjør med musikkindustrien. Veldig ekte og veldig sterkt sagt i dagens multiteknologiske samfunn. 5. Ted Talks 5 foredrag om hvordan får kjærligheten og forholdet til å vare. 6. Denne Ted Talk's videoen om hva som er galt med maten vår: 7. Sköna Hems 17 fakta om Hyacint man burde kjenne til. Perfekt å vite nå som vi nærmer oss advent. hyacint_julen 8. Buddhistisk visdom. Også Ted Talks. Jeg deler mye av Ted Talks fordi det er, som slagordet sier: "Ideas worth sharing." 9. Vi skal se The Godfather Live in Concert i helgen. 10. Godt og enkelt forklart hva som er et naturlig kosthold. Ingen diett, ingen strenge regler, ingen hysteriske retningslinjer, ingen fitness, ingen slanking. Bare enkelt forklart hvordan du kan få den næringen du trenger gjennom et hverdagslig kosthold. Gjennom å balansere kjøtt, fett og grønnsaker. En av mine lidenskaper her i livet er faktisk mat. 11. Min store helt og bestevenn (uten at han selv vet det); Hellstrøms demonstrasjon av ribbesteking (vi spiste julematbuffet på danskebåten i helga): 12. Melissa Horns nye singel "Du går nu" som jeg skal høre live i februar på Jakob Kulturkirke i Oslo. Endelig!

Ønsker deg en fortreffelig ukestart. Håper du har mange gode ting å se frem til denne uka!