_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

EN LITEN KRANS

_DSC0079 _DSC0083

_DSC0089

_DSC0096

_DSC0098

 

I kjedsomhetens navn brukte jeg restene jeg hadde av bukettene til å lage en krans. Jeg hadde ikke det nødvendige utstyret for at den skulle bli prektig og fin, men jeg brukte blomstertråd etter beste evne og synes selv at kransen ble liten og søt. Så har jeg iallefall fått øvd meg litt til jeg og svigermor skal kaste oss ut i julekransens verden i desember!

MAT PÅ BORDET UKE 46

MANDAGSLISTA UKE 46