I denne uka..

Prøver jeg å få i meg skikkelig frokost hver morgen.. _DSC0276 Pusser vi opp stuebordet, som tar mye lengre tid enn jeg trodde, og en stol som jeg kjøpte på Fretex i Narvik for to år siden..  _DSC0268 Skriver jeg førsteutkast til et kapittel på masteren min.. Det slår meg ikke før jeg faktisk jobber med innholdet at dette er mitt eget forskningsprosjekt.  _DSC0297 Har vi fått en magnolia inn i huset, som er veldig vakker og blomstrer veldig raskt.  _DSC0290 Har vi satt opp en ny hylle på kjøkkenet som frigjorde masse benkplass. _DSC0302 Videre hører jeg masse på jazz, forbereder meg til de to turene jeg skal på de neste ukene, prøver å sitte i solveggen om formiddagen og drikker masse kaffe. Utenom jazz er jeg veldig glad i denne sangen for tiden (ja, jeg er i en Melissa Horn-periode), og nå kjenner jeg litt på gleden av at en av mine venninner har fått en nydelig liten jente. For en glede!