_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

I denne uka..

Prøver jeg å få i meg skikkelig frokost hver morgen.. _DSC0276 Pusser vi opp stuebordet, som tar mye lengre tid enn jeg trodde, og en stol som jeg kjøpte på Fretex i Narvik for to år siden..  _DSC0268 Skriver jeg førsteutkast til et kapittel på masteren min.. Det slår meg ikke før jeg faktisk jobber med innholdet at dette er mitt eget forskningsprosjekt.  _DSC0297 Har vi fått en magnolia inn i huset, som er veldig vakker og blomstrer veldig raskt.  _DSC0290 Har vi satt opp en ny hylle på kjøkkenet som frigjorde masse benkplass. _DSC0302 Videre hører jeg masse på jazz, forbereder meg til de to turene jeg skal på de neste ukene, prøver å sitte i solveggen om formiddagen og drikker masse kaffe. Utenom jazz er jeg veldig glad i denne sangen for tiden (ja, jeg er i en Melissa Horn-periode), og nå kjenner jeg litt på gleden av at en av mine venninner har fått en nydelig liten jente. For en glede!

Hjemme hos Nina Persson

Mandagsliste.