_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Happy weekend

Happy weekend! Min fredag oppsummert: et helt forferdelig seminar overstått på universitetet. Blomster på bussen hjem fra Oslo. Surdeigsbrød fra Øyvinds Microbakeri, og en kjole jeg har kjøpt til et av sommerens fire bryllup. Nå legger vi en energislukende uke bak oss, bestående av bryllupsplanlegging, lange dager med jobb og trening. Ha en nydelig fredag!

A beautiful breakfast (movie)

Ten Things