_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Making a garden

Vi har ikke store hagen, og husene i nabolaget vårt er ganske tette. Jeg drømmer om å bo mer usjenert og enda nærmere naturen. Men enn så lenge gjør vi det vi kan for å skape en hage vi kan bruke og trives i. Det er en prosess og det er tidkrevende. Men jeg elsker virkelig å jobbe i hagen, og dropper gjerne alt annet til fordel for å grave i jorda. Jeg ser at jeg har fått på meg surfjeset i videoen, men det er slik jeg ser ut når jeg er fokusert. Ikke fordi jeg er grinete (hehe). 

The ego-list

Min fredag i bilder