Løvetannsaftfiasko

Vil dere høre noe tragi-komisk? Denne saften ble en total fiasko, i tillegg til at jeg hadde gledet meg til å teste den ut i lang tid. To dager etter bildene var tatt, hadde alle flaskene fått mugg. Til tross for at flaskene ble steriliserte. I tillegg oppdaget vi at den ikke smakte noe godt. Men det trenger ikke å bety at løvetannen i seg selv ikke smaker godt, men at smaken ble for konsentrert. Jeg kokte løvetann sammen med sitron og appelsin, og trolig hadde jeg for lite tilsatt sødme. Jeg tror den kokte i alt for mange timer, slik at bitterheten ble for fremtredende. Jeg er ikke ferdig med safting for i år, men det neste blir nok fra bærbuskene i hagen, og jeg lover - neste gang skal det både bli godt, drikkende OG holde seg i flaskene. Det er med litt bismak å dele noe som egentlig ikke var noen stor suksess, men skal vi bare vise frem det som er bra? Jeg foretrekker det gode og det dårlige i skjønn forening. Jeg og forlover-Sahra brukte to timer på å plukke plenen vår tom for løvetann, og den innsatsen synes jeg fortjener en liten oppmerksomhet. Bildene ble fine, tross alt! Knis.