A Beautiful Living

En mor til to, kone, historiker og formidler. Jeg skriver om, og brenner for det ekte, autentiske livet. Som et helt vanlig menneske som forsøker å finne mening i alt. I en urolig verden hvor vi trenger kjærlighet, fellesskap og tilknytning mer enn noen sinne før, vil jeg dele om det som ligger mitt hjerte nærmest; morskapets mange nyanser. Og det å bli, og være en mor.

Siden min første blogg i 2009, har jeg forsøkt å sette ord på det som er vanskelig og uhåndgripelig å forstå. De usynlige prosessene som vi føler på, men som språket ikke helt favner. Morskap er et lappeteppe av slike prosesser. Bli med meg mens jeg forsøker å navigere gjennom denne reisen. Jeg brenner for morskap, og det kommer til syne gjennom mine andre prosjekter.

Meld deg inn i det varme, lune mødrefellesskapet vårt, Morskapssirkelen. Og følg meg på @historiskmorskap for å bli klokere på deg selv gjennom kunnskap om morskapet gjennom historien.

Jeg er glad du er her.

Løvetannsaftfiasko

Løvetannsaftfiasko

Vil dere høre noe tragi-komisk? Denne saften ble en total fiasko, i tillegg til at jeg hadde gledet meg til å teste den ut i lang tid. To dager etter bildene var tatt, hadde alle flaskene fått mugg. Til tross for at flaskene ble steriliserte. I tillegg oppdaget vi at den ikke smakte noe godt. Men det trenger ikke å bety at løvetannen i seg selv ikke smaker godt, men at smaken ble for konsentrert. Jeg kokte løvetann sammen med sitron og appelsin, og trolig hadde jeg for lite tilsatt sødme. Jeg tror den kokte i alt for mange timer, slik at bitterheten ble for fremtredende. Jeg er ikke ferdig med safting for i år, men det neste blir nok fra bærbuskene i hagen, og jeg lover - neste gang skal det både bli godt, drikkende OG holde seg i flaskene. Det er med litt bismak å dele noe som egentlig ikke var noen stor suksess, men skal vi bare vise frem det som er bra? Jeg foretrekker det gode og det dårlige i skjønn forening. Jeg og forlover-Sahra brukte to timer på å plukke plenen vår tom for løvetann, og den innsatsen synes jeg fortjener en liten oppmerksomhet. Bildene ble fine, tross alt! Knis.

Øvelse gjør mester

Øvelse gjør mester

Vår lørdag

Vår lørdag