FINE TING DENNE HØSTEN

20150819-_DSC0077  

- At vi endelig kommer oss på plass. Nok en gang står rotet opp til veggene og forsinkelsene har stått på rekke. Det skal bli deilig å komme hjem uten å bli møtt av synet av esker og plastdunker. Men innen den neste uka er det levelig her. - Høstmat: fårikål, svineknokesuppe, gresskarsuppe. - Sambatimer to ganger i uka fremover. Jeg er forelsket. - Kle meg i de store gensrene jeg har strikket. - Vi får fyre i peisen vår. For første gang. - Innflytningsfest neste helg. - Venner som endelig kan komme på besøk. - Spise sesongens fjellørret. - Konserter. - Dra mer på yoga. - Være mer tilstede her og nå. - Tenne lys, ullsokker og lun musikk. - I dag har jeg første kjøretime på åtte år. Kanskje får jeg endelig denne lappen i boks. - Mer tid til å skrible og ta bilder. Mer inspirasjon.

Hva er dine høstgleder?