_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

FINE TING DENNE HØSTEN

FINE TING DENNE HØSTEN

20150819-_DSC0077  

- At vi endelig kommer oss på plass. Nok en gang står rotet opp til veggene og forsinkelsene har stått på rekke. Det skal bli deilig å komme hjem uten å bli møtt av synet av esker og plastdunker. Men innen den neste uka er det levelig her. - Høstmat: fårikål, svineknokesuppe, gresskarsuppe. - Sambatimer to ganger i uka fremover. Jeg er forelsket. - Kle meg i de store gensrene jeg har strikket. - Vi får fyre i peisen vår. For første gang. - Innflytningsfest neste helg. - Venner som endelig kan komme på besøk. - Spise sesongens fjellørret. - Konserter. - Dra mer på yoga. - Være mer tilstede her og nå. - Tenne lys, ullsokker og lun musikk. - I dag har jeg første kjøretime på åtte år. Kanskje får jeg endelig denne lappen i boks. - Mer tid til å skrible og ta bilder. Mer inspirasjon.

Hva er dine høstgleder?

 

HØSTENS SOUNDTRACKS

HØSTENS SOUNDTRACKS

ANBEFALING: ULLKULETEPPER

ANBEFALING: ULLKULETEPPER