_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

DESEMBERBUKETTEN

_DSC0773 _DSC0778

 

For noen dager siden kjøpte jeg årets siste bukett i kalde toner. Eucalyptus, liljer og ... jeg husker ikke navnet på siste, argh! Men nå står den og pryder kjøkkenbordet, for å glede han som har vært litt sliten og småsyk siden ferien startet.

Dans la nouvelle année: 2016

NYTTÅRSFEIRINGEN 2015