HEI FEBRUAR

_DSC0218  

Vel inne i årets andre måned kjenner jeg stadig på følelsen av at vi går mot lysere tider. Det blir raskere lyst om morgenen og dagen er forlenget med godt over en time. Tulipanene og ranuklene har kommet i butikken, og da føler jeg litt mer på den vårlige følelsen. Vår er min absolutte favorittårstid (jul regnes ikke som en årstid, men det er også min favorittid), og jeg føler litt på at året startet på ny. Sånn på ordentlig. Det er finere å planlegge måned for måned, istedet for å ta hele året på strak arm når vi går inn i det nye året. Så jeg planlegger februar måned slik:

- Mer fokus på skolen. Jeg er alt for ufokusert nå, og trenger en liten dytt. Jeg må jobbe litt hver dag, men Gud bedre så lett jeg er å distrahere. - Fortsette å trene jevnt og trutt. Det føles så himla godt for kropp og skrott. - Følge med på Ski-VM. Da det var VM i 2011, var jeg limt fast til skjermen. Og da Northugen tok gull på fem-mila, stod jeg i sofaen og skrek. Denne helga skal vi i kollen, og jeg gleder meg gløgg! - Sambatimer to dager i uka. Nå skal vi trene mot Oslo kulturnatt i september, og det gjør meg litt ekstra gira. - Kjøpe meg ski(!). - Ta teorieksamen (bestå denne gangen, forhåpentligvis). - Leve så spartansk som overhodet mulig fordi vi skal en svipptur til Kiel i slutten av måneden, og deretter Budapest dagen etter hjemkomsten. Vårgarderoben trenger en oppgradering! - Høre på vinterlista mi. Som stadig oppgraderes. - Spise sushi. - Ta flere bilder. - Finne den riktige fargen til gjesterommet.