Spisebordet etter oppussing. Nå til salgs!

_DSC0660 _DSC0671 _DSC0677

_DSC0680 _DSC0684 Det er litt fravær av aktivitet her inne for tiden. Det kan vi takke sykdom, maling og oppgaveskriving for. Den siste uka har det skjedd veldig lite som det er verdt å rope hurra for. Annet enn at vi endelig ble ferdig med spisebordet (selv om skuffene er fraværende på bildet). Etter leting på nett fant vi endelig et rundt bord som tar mindre plass og passer bedre inn i vår spisestue. Derfor legger vi dette fine bordet vårt ut for salg. Det går for 700,- hvis du vet om i området Kongsberg som er interessert. På fredag reiser vi nordover på ferie, og jeg kjenner på hele kroppen at det skal bli godt å koble ut kropp og hode. Men i mellomtiden har jeg litt småting å gjøre hjemme her som jeg håper å rekke å vise frem. Denne natten sitter jeg søvnløs på grunn av oppgaveskriving, men følte for å titte innom for å si hei. Håper du har en fin natt eller god start på dagen. Uansett hvor du er og hva du gjør; ha en kjempefin dag!