_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Eksamensbobla

_DSC0805 Til tross for mye alt det fine som skjer for tiden så sitter jeg i en eksamensboble hvor jeg jobber med et kapittel til masteren min, og snart enda en hjemmeeksamen. Jeg håper alle har hatt en nydelig pinse og grunnlovsfeiring. Vi har mye å rope hurra for her i landet vårt!

Siden sist

Pust med magen