_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Første avling og vannmelonsalat

_DSC0667Vi kom hjem til to pallekasser fulle av modne erter, sukkererter og gulrøtter. Nå kan vi bare plukke så mye vi trenger til maten. Sommerlige gleder. _DSC0669

Det å dra gulrøtter opp fra jorda, børste av og spise de slik som de er, er et av de beste sommerminnene jeg har fra barndommen. Gulrøttene i pallekassa ble ikke så store, men de smaker helt fantastiske og søte som sukker. Disse ble en ingrediens i vegetarburgeren jeg skal spise i dag.

_DSC0675

Dette er en klar sommerfavoritt hos meg hvert år: Vannmelonsalat. Det er bare tre ingredienser du trenger: Vannmelon, fetaost (ordentlig gresk type) og mynte. Kan brukes som tilbehør eller bare som snack på en varm dag. I dag regner det her, men vi skal grille likevel. Ha en finfin lørdag!

A kitchen list

Score på de siste dagenes hendelser