_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Nordnorsk sommer og blomsterbonanza

_DSC0249_DSC1850 _DSC1899 _DSC1904 _DSC1910

I dag har vært en av de der dagene hvor livet generelt har vært greit. Midnattsola vært ålreit, temperaturen har vært ålreit og tilgjengeligheten på blomster har vært i overkant ålreit. I morgen setter vi snuta mot Lofoten for noen dager. Kjenner på hodet at det skal bli godt å koble ut hodet i noen dager. Ta vare på deg selv.

Lopper, porselen og kafé

I mitt barndomshjems hage