Wedensday

Denne onsdagen våknet jeg klokka 09 av alarmen, men slumret helt til klokka 11. Jeg spiste en superenkel frokost, lagde meg en iskaffe og bladde litt i Kinfolkboka mi. I det siste har jeg vært på leting etter inspirasjon, og til tross for at jeg stadig gjør små endringer her hjemme så trenger jeg stadig påfyll. Jeg er mye hjemme i huset om dagene, uten noe særlig behov for å bevege meg ut av døra. Akkurat nå er det akkurat slik det må være. _DSC0779 Her om dagen kjøpte jeg en del nye grønne planter, og siden jeg har vært veldig flink til å miste planter tidligere til drukningsdøden, bestemte jeg meg på forhånd for å knipe av noen stiklinger for å ha i bakhånd.  _DSC0786 _DSC0791 Da vi kom hjem fra nord fikk jeg et sterkt behov for å male stua. Da vi malte den grå i fjor sommer hadde jeg en følelse av at det var noe jeg hastet litt med. Men dette huset har ikke vært veldig lett å innrede, så jeg har trengt å bo meg litt mer inn før jeg har fått ideer. Nå har jeg en plan for stua, og vi har også hentet to brukte skinnstoler som jeg synes ble veldig fine. Nå føler jeg at vi er på et mer riktig spor i forhold til hva som er "oss" i interiøret. _DSC0794

Tidligere i vår kjøpte jeg en del posters på eBay som kom i posten mens vi var i nordnorge. Det er en god blanding av alle artistene og bandene vi hører på. Og jeg gleder meg til å henge opp her og der. Noen bilder fra Woodstock har kommet på opp på veggen sammen med noen av de andre posterne. Jeg tenkte å lage et eget innlegg om det etterhvert.

_DSC0800

I kveld gikk jeg på en liten kveldstur med Balder og plukket med meg det jeg fant av blomster i skogskrattet og blomsterbedet. Det er ikke mange blomster igjen, og jeg kjenner litt på at jeg synes det er vemodig. Til og med blomsterbutikken har lite å velge mellom. Men sensommerbuketten ble fin likevel _DSC0816

I nordnorge hørte jeg rykter om lyn og tordenvær, mens her har det stort sett bare regnet. Jeg har vinduer og dører åpne slik at jeg kan lytte til lyden av dråper som treffer tak og verandagulv. Når ikke jazzkanalen står på radioen, står den nye spillelista mi på. Det gir meg ro i sjela å ha melankolsk musikk i bakgrunnen, og en følelse av tilstedeværelse. Det er spesielt viktig nå som hodet enten lever i fortid eller fremtid. I dag er det denne sangen som treffer meg dypest. Og nå skal jeg krype opp i sofaen med Girls-maraton og sprudlevann med sitron.