Bryllupstanker

9de11eec034b701f8e87c595d289194e Det er foreløpig ikke så mye å skrive om bryllupet vårt utenom noen av de tingene jeg planlegger å gjennomføre. Noe vil jeg holde litt tett til brystet (det skal være noen overraskelser til gjestene), men andre ting er det greit å skrive om. Dette bildet fant jeg på Pinterest og illustrerer noe av det jeg har visualisert. Vi skal ha festen på en nydelig campingplass, med små skjønne laftede hytter i naturskjønne omgivelser. Og der skal vi sette opp store telt og ha en uformell-formell stemning. Vi er to musikkelskere, og dette vil jeg gjerne få frem i temaet vi har valgt. Jeg vil gjerne ha mye tekstil og tekstur, leken dekor og flere farger på både blomster og andre detaljer. Folk har lurt på hvilket fargetema jeg har valgt, og jeg må innrømme at jeg ikke har noe fargetema. Jeg vil gjerne bruke hele fargespekteret og ikke låse meg innenfor faste rammer. Matching er ikke noe jeg har helt sansen for, og min indre kunstner vil gjerne ha kreativ frihet. Photobooth har blitt en klassisk, dog veldig morsom, bryllupsklisjé. Og den skal vi også ha. Jeg har allerede fått pakker i posten fra eBay med masker annet gøy. Jeg har også fått flerfargede ballonger, oppblåsbare bokstaver, skilt og brukte stoltrekk. Jeg skal snart begynne å lage dekorasjoner (for å komme ajour i tide uten å stresse meg ihjel), og da blir det lettere å lage noen mer presise innlegg som kanskje kan være til inspirasjon for den som ønsker å få litt ideer. Jeg trenger hjelp til å få sydd vimpler. Og vimplene jeg ser for meg vil jeg gjerne ha sydd av gamle blonderduker- og gardiner. Jeg trenger ganske mye girlander/vimpler, så her vil jeg komme til å trenge hjelp. Vet du om noen, eller kanskje du selv har lyst til å ta på deg oppdraget? Send meg en mail! Det er nemlig en av de tingene jeg ikke klarer å få unna selv.