Happy Friday!

Happy friday! De siste dagene har vi begynt å tømme huset for interiør, klær, møbler og andre ting som ikke lengre er i bruk. Jeg har et sterkt behov for å klarne rotet rundt meg av og til. Klesskapet mitt har fått kraftig gjennomgå, og det er tømt over fem søppelsekker(!) med klær som ikke har vært i bruk på lang tid. Eller noen gang. De skal jeg legge på loftet til november, da jeg har invitert til klesbyttekveld her hjemme. På søndag får boden vår gjennomgå. Jeg blir stadig mer bevisst på det å skulle ha mindre og bedre ting. Ikke nødvendigvis dyrere, men jeg vil gjerne ha ting som jeg bruker til det ikke fungerer lengre, før jeg bytter det ut. Vurderer å lage et eget innlegg om det når vi har gjort oss ferdig med rydding og organisering. _dsc0041

Jeg har omorganisert og ryddet i hvert rom. I stua har bordet vi lagde fått plass ved siden av peisen der den blå sjenken har brukt å stå. Jeg synes det ble så luftig og fint. Vi får se hvor lang tid det tar før jeg flytter den igjen.

_dsc0050

Jeg er litt fraværende her inne denne uka, og kommer til å være litt fraværende fremover på grunn av oppgaveskriving og mye annet som opptar tiden min. Og det synes jeg er så innmari deilig. Jeg sjekker stadig mobilen sjeldnere, og det er så godt. Og det gjør dagene roligere og mer harmonisk. Er det ikke rart hvor mye sosiale medier styrer hverdagen vår? Jeg måtte likevel inn og vise ukens fredagsbukett som består av eucalyptus, krysantemym og asters. Jeg synes den ble riktig så fin!

_dsc0059

Ønsker deg en fin fredags kveld!