Another love

For det første har jeg bare veldig lyst til å uttrykke min dypeste, ydmykeste takknemlighet for den fine responsen jeg fikk på forrige innlegg. I denne tiden jeg befinner meg i akkurat nå, skjer det veldig mye som kan anses som bloggmateriale. Men jeg inspireres veldig lite til å skrive om det. Men i dag, da bestemte jeg meg for å ta kameraet fatt. Det er jo også fine ting som skjer. _dsc0127

I kveld kommer det nemlig besøk nordfra. Mine forlovere kommer på besøk, som er svært så etterlengtet. Og i morgen kommer mamma. I helga blir det fullt hus her hjemme, og jeg har brukt hele dagen på å få huset i stand etter to uker med høyt tempo.

_dsc0118

Da jeg var hjemme i nord sist, hadde min mamma - som er bokhandler, kjøpt inn tre bøker for meg. Design Brooklyn, Bonjour Madeleines Pretty Please, og Flower Recipe Book. Så i høst skal jeg kose meg med inspirasjon om både hus, hjem, borddeking og blomsterdekorasjoner. Min form for lektyre.

_dsc0132

_dsc0136

I mellomtiden har vi blitt ferdig med å tapetsere det siste soverommet. Og kjære William Morris, enn så fine design du har, så er tapetene dine et sant ..... å jobbe med. Jeg trøster meg med at det vakre designet veier opp for skavanker som dukket opp underveis.

_dsc0147

_dsc0153

_dsc0164

Spisebordet vårt har fått to ekstra ileggsplater. Min snille tante har skåret ut plater for meg på verkstedet sitt, så nå rommer bordet flere middagsgjester enn to.

_dsc0169

_dsc0182

Og nå, etter en slitsom uke, ser jeg frem til å ha et par dager med avslapning. Selv om det blir litt stress og jobb innimellom, ettersom jeg skal være med på et brudeshow på søndag.

_dsc0174

Men så finner jeg litt meditasjon innimellom når jeg går rundt i huset med radioen i bakgrunnen, og flytter om på ting, og lager flatlays og stilleben. Bare litt fordi og litt på måfå. _dsc0178 Og nå skal jeg bake brød, dagdrømme litt om frokostene vi skal ha ved det nye, gamle bordet de neste dagene, og glede meg over at huset skal fylles med liv. En sang som går mye igjen hos meg for tiden er Tom Odell med Another Love. Av en eller annen grunn treffer den meg rett i hjertet.