All purpose cleaner on bottles

Et lite hei fra en stresset masterstudent!

Med under én måned igjen til innlevering lider bloggen min for manglende oppdatering. Hverdagen består stort sett i lange dager på biblioteket, middag og soving. Og mens det er mange ting og tanker jeg ønsker å formidle og bilder jeg ønsker å vise, så har ikke døgnet mange nok timer til å la meg gjennomføre. Huset får dessuten også lide for denne perioden. Når eksamensbrillene kommer på, følger skylappene etter. Det virker som at hybelkaninene har dannet seg et lite rede i hvert hjørne, hvor de formerer seg etter alle kunstens regler. Hadde vi ikke vært to i husholdningen ville det ikke vært forsvarlig å vise frem huset i dagslys. 

Men helgene er mitt hellige pusterom. Da senker skuldrene seg og skole og arbeid er ikkeeksisterende. Sist helg tappet vi den hjemmelagede universalvasken på glassflasker. Noen av flaskene fikk noen dråper eteriske oljer for duftens skyld. Men etter to uker på dunken hadde væsken trukket essensen ut av sitrusen og gitt vannet en frisk og deilig lukt. Vi har allerede testet den ut til gulvvask og gir den grønt lys. Og det beste er at den er helt fri for giftstoffer og er hudvennlig (med mindre du er allergisk mot sitrus og veldig ømfintlig eksem. Da ville jeg i hvertfall rådet deg til å bruke hansker for sikkerhets skyld).

Det fine med å lage en slik vask er at man får brukt opp hele sitrusen. Hvis du lager mat hvor du bruker lime og sitron, kan du fint bare putte resten av sitronen i vannet og la den ligge å godgjøre seg sammen med resten av væsken. 

Nå er det tilbake til skrivejobben. Noen fortalte meg at denne avhandlingen ikke skriver seg selv, og jeg får vel tro dem da! 

//Hi there, from a stressed out student! My blog is currently suffering from my absence caused by my master thesis writing. But here's a little update on the all purpose cleaner I recently wrote about. We bottled up the all purpose cleaner and had a few drops of essential oils for a nicer scent. The water had drained the citrus for all of it's essence, so it gave the cleaner a fresh smell. And after cleaning our floors with it, we gave it a thumbs up! The best part is that it's kind to your skin. But if you're allergic to citrus, I wouldn't recommend it. And if you have eczema I would recommend you to wear gloves. Now, back to the books! Have a nice day!//