Slå ring om høsten

Noen runder på Pinterest kan føre til en plutselig kreativ trang. Om så bare for en halvtimes tid, som maksimalt var tiden jeg brukte fra start til slutt på denne superenkle kransen (som i tillegg er nok for å gi hodet pause og rom for å tenke på andre ting enn skriving). Jeg er hellig overbevist om at denne kransen kunne blitt enda finere med et dypere og mer fargerikt løv enn den jeg fant. Så jeg skal på mer løvsanking i nær fremtid for å se om jeg greier å gjøre den enda finere så snart jeg har tiden til å bevege meg ute i dagslys. Men jeg falt for idéen og det faktumet at dette var gratis (ler).

Du trenger:

  • Nål og tråd
  • Masse fargerikt løv! 
  • Blomstertråd for å forsterke kransen før oppheng
  1. Lag en løkke/knute på tråden og tre løvet på 
  2. Fortsett helt til du har kransen i den størrelsen du ønsker og knyt trådene sammen
  3. Form blomstertråden til en sirkel og fest den med sytråden rundt løvet slik at kransen holder fasongen
  4. Heng opp på veggen. 

Fiks ferdig! (Anbefaler å henge den utendørs).