_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Floral

Nå som sommeren har slått inn for alvor her i Kongsberg, begynner jeg å komme inn i en seriøs blomstermodus. Jeg venter på at syrinene utenfor huset skal springe ut. Men jeg må også ha noen peoner som jeg har satt i vase i vinduet. Jeg har også plukket ut asters fra den gamle buketten som visnet, og disse får stå på kjøkkenbordet og pynte opp. Håper du har en nydelig sommerhelg. 

Siste helgen i mai

Dagen før en fridag