HEI FRA KJØKKENET

Det er torsdag (selv om jeg føler det er onsdag), og jeg hviler på laurbærene innimellom gjøremål. Ute har det snødd så mye som det ikke har snødd på mange år. H sa at han ikke kan huske slike snømengder siden tiden under OL på Lillehammer. 

_DSC2509.jpg

Dagens kaffe er et must. Den nytes best nykvernet med kardemommefrø, imens jeg hører på The Jezabels. 

_DSC2513.jpg

Små hint av jul finnes fremdeles. En amaryllis har blitt trimmet og lever forhåpentligvis i et par dager til. Innimellom her kaster jeg de døende sviblene som ikke lengre dufter som jul. Velkommen tilbake om 11 måneder. Jeg skal telle ned. 

_DSC2525.jpg

Dagens moodboard består av ting som representerer egenpleie og egenkjærlighet. Dagboka skal jeg loggføre det kommende året i. Med alle mine mål, tanker, affirmasjoner, komplimenter fra andre (for å huske dem til en grå dag), og ideer. I år skal jeg være rausere med meg selv og bygge meg selv opp. Skrivingen er en viktig del av prosessen min. Den er alltid det. Teposen er økologisk te fra Lofoten som jeg fikk fra en venninne som bor på Unstad. Jeg drikker mye te og sørger alltid for at den er økologisk, slik at jeg vet hva den inneholder. Glasset er full av små mål og ideer som jeg skrev på nyttårsaften og sendte ut til universet. De skal ikke leses igjen før nyttårsaften 2018, så jeg kan se hva jeg har manifestert. Til jul fikk jeg Ren Poesi, og jeg koser meg så innmari med nye dikt hver dag. 

_DSC2520.jpg

Dette smykket var den fineste gaven av alle julegavene jeg fikk. Mamma smeltet om pappas gullring og mammas konfirmasjonsring og ga meg og lillesøster hvert vårt smykke. Jeg har båret den hver dag siden julaften. Det er fint å tenke at jeg har en del av pappas energi rundt halsen hver dag. 

_DSC2533.jpg

Dagens lunsj er så enkelt som en chiapudding med skogsbær og kokosmelk og en klementing. Jeg har så dårlig matlyst etter juleferien, og da er slike enkle retter bra nok for meg. 

Det ser jo meget innbydende og trendy ut med slike puddinger. Miljøvennlige og ekstremt sunne er de også. Bare synd jeg synes de smaker d****! Jeg hadde blitt en dårlig veganer (haha). 

_DSC2546.jpg

Jeg runder av dagens innlegg med disse ordene: 

lyset
du treng
finst

Fin onsdag til deg!