_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

En høstfarget overraskelse

En høstfarget overraskelse

Da vi overtok huset, ga vi umiddelbart bort kjøkkenet mot nedmontering og henting. Hun som hentet det, sa at vi kom til å trives så godt fordi naboene i området er så flinke til å ta vare på hverandre. På nærbutikken, brukte det å henge lapper som minte lokale på å ta vare på nyinnflyttede, sa hun. H trodde ikke at det ble å komme noen på døra hos oss, men det gjorde jeg. Jeg sanset at dette var et slik sted hvor folk gjerne vil vite hvem som flytter inn ved siden av. Vi har bare et nabohus, og på søndag kom de ned på døra med blomster i nydelige høstfarger, stående i et gammelt norgesglass, og en ny hoggestabbe til H. De tilbydde seg overnattingsplass til fremtidige gjester i den gamle kårboligen de eier, og hjelp med hva enn det skulle være. Slike ting er til å bli glade av. Spesielt siden det minte meg om hjemtraktene mine. Og i en stund hvor jeg opplevde litt nervøsitet for den nye tilværelsen, følte jeg at dette var et tegn på at vi har gjort det riktige valget.

Tanker om å bygge et sakte hjem

Tanker om å bygge et sakte hjem

Fredagsbukett fra hagen

Fredagsbukett fra hagen